Απόλυτα προσηλωμένοι στα δύο ματς με αντίπαλο την Πάκσι, για να έρθει η… υποχρεωτική πρόκριση, είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προτεραιότητα του Παναθηναϊκού είναι φυσικά το πρώτο παιχνίδι με την Πάκσι. Μπαίνει στα προκριματικά με υποχρέωση πρόκρισης, να είναι σοβαρός και να το πάει βήμα βήμα. Έγινε η κλήρωση αλλά δεν μπορεί να σκέφτεται παρακάτω, οφείλει να σκέφτεται μόνο την Πάκσι. Δεν είναι εύκολο το 3Χ3», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι στο «τριφύλλι» θέλουν να ρίξουν το βάρος και στο κομμάτι των αποχωρήσεων, με παίκτες που δεν υπολογίζονται καθώς αυτό είχε πάει λίγο πιο πίσω, λόγω των μεταγραφών.

Ο Δεσύλλας αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική ετοιμότητα του Φαν Ντρόνγκελεν όσο και στην περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, που δεδομένα περιλαμβάνει έναν χαφ «πρώτης γραμμής».

Ενώ μνημόνευσε και τους τραυματισμούς των Ίνγκασον – Καλάμπρια και εκτίμησε ότι ο Ντέσερς δεν θα είναι έτοιμος πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού δεν υπάρχει και λόγος βιασύνης.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»

Τα γκολ και το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Ουγγαρία

Νικολογιάννης: «Έκανε αυτό που έπρεπε ο Παναθηναϊκός – Νίκη που είναι κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση»