Τονίζοντας πως παραμένει μεγάλο ερωτηματικό η φιλοσοφία με την οποία θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό -και ότι φέτος δεν ξέρεις ποιο «τριφύλλι» θα δεις από παιχνίδι σε παιχνίδι- ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε το ρεπορτάζ των «πράσινων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

«Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός ο Παναθηναϊκός· απαγορεύονται τα λάθη που έκανε στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο θέλει να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι μια περίοδος δύσκολη, με ανακατατάξεις και αστάθεια. Άλλον Παναθηναϊκό βλέπεις την Πέμπτη, άλλον την Κυριακή…» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πιθανή η επιστροφή στην τριάδα στην άμυνα, με το 3-4-2-1 από τον Ράφα Μπενίτεθ. Πήρε τον Γιάγκουσιτς, επιστρέφει ο Κώτσιρας, πρόβλημα προέκυψε με τον Τσέριν, ενώ εκτός έμεινε και ο Ρενάτο…».

Ακούστε όσα είπε για τις σκέψεις του Ισπανού κόουτς σχετικά με την 11άδα και την προσέγγιση στο ντέρμπι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Κέρκεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και βλέπουμε μόνο το επόμενο»

Σαββόπουλος: «Η ζωή χωρίς τον Μόντσου στον Άρη - Πιθανή η πρώτη παρουσία του Δώνη στην 11άδα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γιακουμάκης και ο Ζαφείρης για 11άδα στο ντέρμπι με τον Άρη»

Τσανάκας: «Μεγαλύτερο το κίνητρο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό - Πιθανό με δυο φορ ο Μεντιλίμπαρ»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Τεράστιες νίκες για Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τρίποντο-ανάσα για Asteras AKTOR

Διπλό-χρυσάφι για τον Ατρόμητο, βάζει σε μπελάδες την Κηφισιά!

Γκαρέ: «Έτοιμος να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ακόμη με τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ο Άρης, ήρθα με σεβασμό»

ΠΑΟΚ: Κλειστά χαρτιά από τον Λουτσέσκου για το ντέρμπι με Άρη - Σταθερά εκτός ο Κωνσταντέλιας