Στην ανάγκη να μείνει ο Παναθηναϊκός ήρεμος για να κλείσει την σεζόν με αξιοπρέπεια στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Πέφτουν οι τόνοι και σωστά, υπάρχουν και κάποια ματς μπροστά, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει να βγει η χρονιά με όσο το δυνατόν περισσότερη αξιοπρέπεια. Να πάει ήρεμος στα παιχνίδια που απομένουν, όταν θα έρθει και πάλι η ώρα θα δούμε τι θα συμβεί ενόψει της νέας σεζόν. Θα πει κανείς στον επαγγελματικό αθλητισμό συμβαίνουν αυτά, θα το δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ενεργοποιηθούν από πλευράς Μπενίτεθ κάποιοι παίκτες του «τριφυλλιού» όπως ο Γιάγκουσιτς ή ο Παντελίδης, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά.

Ο Δεσύλλας επισήμανε ότι περιμένουμε την αδειοδότηση των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ενώ κατέγραψε που βρισκόμαστε και τι εξελίξεις περιμένουμε τις επόμενες ημέρες στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακούστε το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!