Άκυρος ήταν ο συναγερμός από Ουρουγουάη για τον Φακούντο Πελίστρι, καθώς ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού αναμένεται από την Πέμπτη να μπει κανονικά στις προπονήσεις, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αναμένουμε την Πέμπτη να μπει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις ο Πελίστρι. Ίσως κάνει μια εξέταση για το φόβο των Ιουδαίων αύριο. Δεν έχει πάντως κάτι στον προσαγωγό, μάλλον κάτι… χάθηκε στη μετάφραση από όσα βγήκαν από την πατρίδα του. Ο παίκτης ενημέρωσε ότι ένιωθε βαρύ τον προσαγωγό, αλλά δε φαίνεται σοβαρό», ανέφερε.

Όσο για τα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα; «Το πιθανότερο είναι να γυρίσει και ο Κώτσιρας, αλλά ας περιμένουμε. Αν δεν προλάβει, είναι πολύ πιθανό να παίξει ο Γέντβαϊ και πάλι στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κυριακόπουλος δεν προλαβαίνει, όπως και ο Ντέσερς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Τζούρισιτς. Περιμένουμε την επιστροφή στις προπονήσεις και των τελευταίων διεθνών, Ντραγκόφσκι, Σιώπη, Τσέριν και Λαφόν», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube