Στο πλάνο που καταστρώνει ο Ντιέγκο Αλόνσο για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μίλησε στην εκπομπή του Σταύρου Χονδροθύμιου για τις σκέψεις του 49χρονου τεχνικού, ξεκαθαρίζοντας ότι θα γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο μετά τη σημερινή προπόνηση.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι με τα τωρινά δεδομένα είναι πιο πιθανό το σενάριο να μετακινηθεί ο Ουναΐ στο «10», παίρνοντας τη θέση του Μπακασέτα και τον Μαξίμοβιτς να βρίσκεται στο πλευρό του Αράο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»