Στην τελική ευθεία έχει μπει η χειμερινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού, που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (07/12) τη Νέα Σαλαμίνα στο τελευταίο φιλικό επί κυπριακού εδάφους.

Από την Κύπρο μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, που εξήγησε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει πολύ καλύτερη εικόνα από την ομάδα του σε σχέση με το 2-2 με την Πάφο.

Ο ρεπόρτερ ανέφερε επίσης πως αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Σένκεφελντ, με τους Ιωαννίδη, Κουρμπέλη και Τσέριν να ακολουθούν σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Στο θέμα των μεταγραφών δε, εκτίμησε ότι είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»