Την αποτίμηση των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού στη σημερινή κλήρωση και την… απέχθειά του για την Ρέιντζερς εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Για την κλήρωση δεν είμαι σίγουρος αν είναι χειρότερη η Ρέιντζερς ή η Ζάλτσμπουργκ. Υπάρχει και η Βικτόρια Πλζεν. Η ομάδα με την μεγαλύτερη αξία σε αριθμούς είναι η δεύτερη. Γενικά δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα νομίζω τέτοια εποχή, ή η έδρα. Αν προκριθεί έχει το μαξιλαράκι ότι θα συνεχίσει στη League Phase του Europa League. Πάντως εγώ δεν θα ήθελα Ρέιντζερς, αλλά δεν είναι στο χέρι του. Θα δούμε στη 1 η ώρα με ποιον θα πέσει», σημείωσε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε δυνατά τα φιλικά που ανακοίνωσε ότι θα δώσει το «τριφύλλι» στην Αυστρία, επισημαίνοντας πως απουσιάζει και το… καθιερωμένο πιο «χαλαρό» ματς με το οποίο συνήθως ξεκινούσε.

Ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Ζανοσέλο είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί αλλά δεν έχει ασχοληθεί μαζί του ο Παναθηναϊκός και πως δεν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο με τον Βλαχοδήμο.

Ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές που υπήρξαν στους «πράσινους» σε προπονητικό και ιατρικό επιτελείο και στο διαφαινόμενο sold out στα εισιτήρια διαρκείας.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Υoutube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου