Tα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας. Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνει ο Τζέικομπ Νίστρουπ στο Κορωπί, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές ώρας σε ματς του πρωταθλήματος, αλλά και για το combo των εισιτηρίων των εντός έδρας ματς.
Συγκεκριμένα ανέλυσε το σκεπτικό γύρω από τις δυο αυτές κινήσεις, οι οποίες έχουν ως βασικό γνώμονα τον κόσμο της ομάδας και υπογράμμισε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο και για την ομάδα που θα λειτουργεί με συσπείρωσης.
Τέλος μίλησε για τους διεθνείς, αλλά και την πορεία του Ταμπόρδα ενόψει της επιστροφής του τριφυλλιού στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.