Για εύκολη πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου με την «σφραγίδα» του Ράφα Μπενίτεθ, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.
«Ο στόχος επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό και σχετικά άνετα, με αυτό το 3-0 επί του Άρη και το χατ-τρικ του Μπακασέτα. Είναι και η γενική εικόνα του αγώνα, αν εξαιρέσουμε δύο μικρά διαστήματα, ήταν καλύτερος. Όταν είδαμε αρχικά το 4-4-1-1, το ερωτηματικό ήταν πως θα αναπτυχθεί ο Παναθηναϊκός, αλλά το έκανε εξαιρετικά, αφού χτύπησε στον χώρο με τους Τετέι και Παντελίδη να ξεχωρίζουν. Το δεύτερο ήταν πως με ένα λιγότερο χαφ θα ήταν καλός ανασταλτικά, αλλά τα πήγε καλά και σε αυτό το κομμάτι, καθώς είχε σωστές τοποθετήσεις στο πρέσινγκ. Το σχέδιο του Μπενίτεθ, του βγήκε σε μεγάλο βαθμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι τα ματς Κυπέλλου του «τριφυλλιού» λειτουργούν στο μυαλό του Μπενίτεθ και σαν ευκαιρία για δοκιμή, αλλά και ότι γενικά είναι ένας προπονητής που δεν πάει με έναν μόνο σχηματισμό στην καριέρα του.
Παράλληλα, ο Δεσύλλας έκανε ειδική μνεία στην ευχέρεια του Τετέι να κερδίζει μονομαχίες, προσθέτοντας ένα στοιχείο που έλειπε από τον Παναθηναϊκό, όπως και στην συνεισφορά του Σβιντέρσκι μέσω κάποιων χαρακτηριστικών τα οποία δεν μας είχε δείξει ότι διέθετε.
Ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά των «πράσινων».
Ακούστε το ηχητικό: