Τα δεδομένα γύρω από τις μεταγραφικές εξελίξεις που αναμένονται στον Παναθηναϊκό, με πρώτη χρονικά την περίπτωση του Βίκτορ Κρίστιανσεν, σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Περνάει τα ιατρικά σήμερα στην Αθήνα ο Κρίστιανσεν και εφόσον όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθεί το ντιλ του Παναθηναϊκού με την Λέστερ. Είμαστε σε αναμονή. Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2028 και ο Κότσαρης, σαν μια επιβράβευση. Μόλις τελειώσει του Δανού θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για τις επόμενες κινήσεις. Δεν ξέρω αν θα είναι ο στόπερ, είναι το πιθανότερο, αλλά όχι δεδομένο. Είτε ο Φαν Ντρόνγκελεν, είτε κάποιος άλλος κεντρικός αμυντικός. Αν βρεθεί κάποιος χαφ που θέλει να πάρει, δηλαδή, ια γίνει κίνηση. Θυμίζω ότι είμαστε 13 Ιουλίου και ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ήδη έξι μεταγραφές», ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι εξτρέμ θα αποκτηθεί μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από το υπάρχον ρόστερ του «τριφυλλιού» και κατέγραψε τα δεδομένα γύρω από τον Πελίστρι.

Ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στην σημερινή παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με τις πληροφορίες που έχει, αλλά και στις προτιμήσεις του.

Ενώ σχολίασε και την απόδοση των «πράσινων» στο σαββατιάτικο φιλικό με την Γκρασχόπερ, σημειώνοντας τα κέρδη που προέκυψαν σε γήπεδο και… κερκίδα.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Σοκαριστική η εικόνα του ΠΑΟΚ - Πρέπει να περιμένουμε μια εβδομάδα για να δούμε τι μάθημα πήρε»

Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις Ιμανόλ για Μαρσέιγ

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»