Τα τελευταία νέα και τις εκτιμήσεις του γύρω από την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού με έναν χαφ και έναν εξτρέμ, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Δεν αποκλείω τίποτα για τις μεταγραφές και την σειρά τους. Αυτό που μαθαίνω εγώ είναι ότι στην περίπτωση του αριστερού εξτρέμ ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει κάτι δυνατό. Δεν βάζω στοίχημα για τίποτα, δίνω περισσότερες πιθανότητες να αποκτηθεί πρώτα χαφ και δη αμυντικό. Ο Βίτορ Καρβάλιο έχει προταθεί όντως, φαίνεται όμως ότι πάει για κάτι άλλο ο Παναθηναϊκός. Πιθανολογώ ότι θα πάει σε μια περίπτωση παίκτη που θα μάθουμε το όνομά του όταν κλείσει. Όπως έγινε με τον Τουμπά. Πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, αρχές ή μέσα, το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να έχει κλείσει τον παίκτη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι το «τριφύλλι» να παίξει τη ρεβάνς με την Ρέιντζερς στο… γεμάτο ΟΑΚΑ, αφού ακόμα δεν θα έχουν ξεκινήσει τα έργα.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι οι απαιτήσεις της Μαρσέιγ για τον Ουναΐ ναι μεν έχουν πέσει, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό, ενώ ήδη ψάχνει και για τον διάδοχό του.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός-Βόλος: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση και… εκδίκηση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς

Άρης-Ολυμπιακός: Ζόρικη εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη για τους πρωτοπόρους