Στα ενθαρρυντικά μηνύματα που έστειλε ο Παναθηναϊκός με το διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η ομάδα θύμισε (λόγω της αγωνιστικότητας των πολλών νεαρών παικτών) τον περσινό Παναθηναϊκό.

Στάθηκε ιδιαίτερα λοιπόν στην παρουσία των Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και Καμπετσή και τόνισε ότι στόχος πλέον είναι η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή από τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται με ΑΕΛ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα στη Δράμα: Πλήθος κόσμου αποθέωσε το τρόπαιο της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς στήνει την ΑΕΚ της νέας σεζόν με δύο κομβικές κινήσεις - Το πλάνο για χαφ, στόπερ και τα σχήματα»

Καρβουνιάρης: «Έτσι κύλησε η πρώτη μέρα της ΑΕΚ στην Ολλανδία - Το Α και το Ω το θετικό κλίμα»

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού για τον Σαρρή!

«Πρώτη» για τον ΟΦΗ: Τα «θέλω» του Κόντη και οι δηλώσεις των παικτών ενόψει της απαιτητικής χρονιάς!

Τσανάκας: «Πού ήταν πέρυσι ο Ολυμπιακός μεταγραφικά και πού φέτος»

Αντύπας: «Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Σμαΐλοβιτς στην προπόνηση - Πού δουλεύει περισσότερο ο Μεντιλίμπαρ»

Επιθετική ανάπτυξη, απουσίες και ΑΕΚ Λάρνακας στον ΠΑΟΚ

Τσορμπαζόγλου: «Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Χατζηδιάκος - Προτεραιότητα για το κέντρο ο Σανταμαρία»

Δεσύλλας: «Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Κοτσόλη - Ξεκαθαρίζει για αριστερό μπακ»