Το τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας!

Αρχικά, μίλησε για τους Πελίστρι, Ρενάτο Σάντσες και Ντέσερς, οι οποίοι παραμένουν εκτός προπονήσεων λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και στάθηκε στο πότε αναμένεται να τεθούν ξανά στη διάθεση του Κόντη.

Όσον αφορά τον Πελίστρι, τόνισε ότι είναι καλύτερα, κάνει γυμναστήριο και κανονικά είναι να μπει στις ομάδες προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ για τον Ντέσερς ανέφερε ότι πάει πιο προσεκτικά και θα αργήσει περισσότερο.

Έπειτα, χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, σε μια έδρα από την οποία ο Παναθηναϊκός δεν περνάει ποτέ εύκολα και κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται... στα σχοινιά, ενώ μίλησε και για τις μπουλντόζες που μπήκαν στο οικόπεδο του Ερασιτέχνη, στο έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2027.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»

Μπενίτεθ: «Γινόμαστε πιο δυνατοί παιχνίδι με παιχνίδι - O ΟΦΗ θα είναι διαφορετικός αυτή τη φορά»

Μαχλάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Κλικ στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο - Ρυθμιστής ο Παναθηναϊκός»

Μαχλάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Κρούση Ολυμπιακού για τον Τιάγκο Νους»