Το τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας!

Αρχικά, μίλησε για τους Πελίστρι, Ρενάτο Σάντσες και Ντέσερς, οι οποίοι παραμένουν εκτός προπονήσεων λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και στάθηκε στο πότε αναμένεται να τεθούν ξανά στη διάθεση του Κόντη.

Όσον αφορά τον Πελίστρι, τόνισε ότι είναι καλύτερα, κάνει γυμναστήριο και κανονικά είναι να μπει στις ομάδες προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ για τον Ντέσερς ανέφερε ότι πάει πιο προσεκτικά και θα αργήσει περισσότερο.

Έπειτα, χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, σε μια έδρα από την οποία ο Παναθηναϊκός δεν περνάει ποτέ εύκολα και κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται... στα σχοινιά, ενώ μίλησε και για τις μπουλντόζες που μπήκαν στο οικόπεδο του Ερασιτέχνη, στο έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2027.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»