Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM o Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αζεντίν Ουναΐ, λέγοντας πως το τελευταίο ρεπορτάζ από το Μαρόκο δεν είναι αληθές και τόνισε πως το όλο θέμα με τον βιρτουόζο επιθετικό μέσο θα τραβήξει χρονικά.

Απάντησε και για τις διάφορες μεταγραφικές φήμες που κυκλοφορούν, μεταξύ αυτών για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ μίλησε και για την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος παρακολουθείται από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Aκούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»