Με το ντέρμπι Κυπέλλου ενάντια στον Ολυμπιακό να πλησιάζει, ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στις σημαντικές εξελίξεις με το γήπεδο στον Βοτανικό, υπενθυμίζοντας πως «η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί μόνο όταν πάρουν στην ομάδα τα κλειδιά του νέου γηπέδου».

Αναφορικά με τη μεγάλη ανατροπή επί του ΟΦΗ, τόνισε πως «είχα πολλά χρόνια να δω Παναθηναϊκό σαν αυτόν που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο», ενώ σχετικά με τα μεταγραφικά και τις αποχωρήσεις, εξήγησε ότι υπάρχει κινητικότητα για Ρούμπεν, Σπόραρ και Βιλένα - εκτιμώντας πως τουλάχιστον ένας, πιθανότατα, θα φύγει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!