Στην κούραση αρκετών παικτών και την έλλειψη της δυνατότητας να πάρουν ανάσες στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μετά το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά.
«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι χρειάζονται ανάσες, γιατί ίσως έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Είναι αναγκαίο το ροτέισον, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει το απαιτούμενο βάθος. Ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης δεν ήταν σε καλή μέρα, δεν ήρθαν και βοήθειες από τους μπακ και δεν ήθελε και πολύ για την γκέλα. Υπάρχει ένας προβληματισμός, είναι η αλήθεια», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Όσο για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπου θα λείψει ο τιμωρημένος Μακέντα, είπε: «Υπάρχουν ο Καμπετσής και ο Βέργος. Ο πρώτος ξεκίνησε καλά και μετά έχει πέσει λίγο, ενώ στον δεύτερο βγαίνει η πίεση να αποδείξει πράγματα».