Την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη στην πολυσυζητημένη υπόθεση του Έργκους Κάτσε και την κίνησή του να φορέσει την μπλούζα «UCK», κάτι που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, περιμένουν στον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον διεθνή άσο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τιμωρηθεί για την ενέργειά του.

Άλλωστε, υπέρ του να δοθεί «συγχωροχάρτι» στον Κάτσε ήταν και ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος πριν από τον αγώνα με την Σαχτέρ Καραγκαντί είχε δηλώσει: «Είναι μικρός σε ηλικία και πρέπει να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό βέβαια είναι θέμα της διοίκησης. Θα μιλήσω και εγώ μαζί του».

Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει συζητηθεί διεξοδικά στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια και ο Σαββίδης φέρεται να επιθυμεί την σταδιακή επιστροφή του 20χρονου μέσου στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Κάτσε έχει την υποστήριξη των συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου, όμως οι οπαδοί δεν θέλουν να τον ξαναδούν με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Εφόσον προκύψει πρόβλημα με την επιστροφή του Αλβανού χαφ, τότε η διοίκηση θα ψάξει τη «χρυσή τομή» για να απομακρυνθεί ο παίκτης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για τον μεθαυριανό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδας και το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σήμερα όσοι αγωνίστηκαν στον προηγούμενο αγώνα με τον Πλατανιά έχουν ρεπό και αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Χουμπ Στέφενς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ολικό ροτέισον για τον θεσμό των εκπλήξεων.

Στη διάθεση του Ολλανδού επανέρχεται ο Νίκος Σπυρόπουλος, ενώ κανονικά προπονείται και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Καρδιτσιώτες, την Κυριακή πάει στην Κρήτη, την Πέμπτη παίζει στην Ολλανδία με την Άλκμααρ και την επόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Το «4 στα 4» είναι ένας μεγάλος στόχος πριν την επόμενη διακοπή του Οκτωβρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan Super League: Η 5η αγωνιστική πριν από τη διακοπή – Τα μεγάλα ματς της Κυριακής

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Οι Αγρινιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν σταθερότητα

Καλαμάτα-Παναθηναϊκός: To απόλυτο περνάει από τη Νίκαια

ΟΦΗ-Asteras AKTOR: Κρύβει παγίδες η επιστροφή των Κρητικών στην ελληνική πραγματικότητα

Βόλος Elabet-ΑΕΚ: Για να αφήσει πίσω τις εκτός έδρας δυσκολίες η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Θεσσαλούς

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Φουριόζος από την Ευρώπη σε επικίνδυνη δοκιμασία

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικό να πάει με νίκη στη διακοπή ο ΠΑΟΚ - Η διαφορετική προσέγγιση του Λίσι»

Χωρίς πέντε με ΑΕΚ ο Βόλος

Δεσύλλας: «Όλα για τη νίκη κόντρα στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις και τα διλήμματα Νίστρουπ για την 11άδα»

Τσανάκας: «Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό - Δεν είναι πλέον από τις πρώτες επιλογές ο Ντάνι Γκαρθία»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.