Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα την παρουσία τους στα «25α Μαυροσκούφεια». Η ομάδα της Θεσσαλίας επικράτησε 80-75 της Καβάλας, με αυτή να ήταν η δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια. Κλειστό ήταν το ματς καθ’ όλη τη διάρκειά του, με το σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη να φτάνει στη νίκη, χάρη στα κρίσιμα καλάθια που σημείωσε λίγο πριν το τέλος ο Γιώργος Τσιάρας.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Ρόμπινσον και Τσιάρας με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους νεοφώτιστους στη φετινή Α1 κορυφαίος ήταν ο Χρήστος Ταπούτος με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 26-31, 43-44, 67-64, 75-80

Καβάλα (Τζήμας): Γκόρντον 14 (3), Μέντλιν, Ταπούτος 20 (1), Κεμπ 16, Γκέλιος, Σίνης 2, Καλαϊτζίδης 2, Τόμας 7 (2), Βαν Ντερ Μαρς 14.

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Τσιλούλης 3 (1), Τσιάρας 14 (2), Σιόλογκας 4, Κόνγκερ 11, Κουκουλάς 5, Ντάουελ 9 (1), Σόκο 10, Ρόμπινσον 15 (2), Τιγκ 8, Βαρυτιμιάδης 1.

Μετά και το τελευταίο παιχνίδι των Τρικάλων στο τουρνουά, ο Κώστας Φλεβαράκης είπε: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά γιατί υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση, ήταν το 4ο μας παιχνίδι μέσα σε πέντε μέρες σε συνδυασμό και με ταξίδια. Βγάζουμε τα συμπεράσματα που χρειαζόμαστε, βλέπουμε ποιοι συνδυασμοί αποδίδουν καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση αλλά κυρίως εστιάζουμε στους τομείς που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η δουλειά θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες ενώ έχουμε πλέον κοντά μας και τον Βίλιαμσον ο οποίος μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι με αυξημένες υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του θέλει σίγουρα ένα διάστημα ξεκούρασης αλλά και προσαρμογής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν