Ο 14ος Έλληνας αθλητής που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Παραολυμπιακών Αγώνων έγινε την Τρίτη ο Θανάσης Κωνσταντινίδης στο Ρίο.

O 46χρονος Θεσσαλονικιός πανηγύρισε το δεύτερό του μετάλλιο, καθώς πήρε το ασημένιο στη ρίψη κορίνας και πρόσθεσε στον κατάλογο μεταλλίων της Ελλάδας το ένατο συνολικά.

Ο Κωνσταντινίδης είχε να ανταγωνιστεί τον Πολωνό Ματσέι Σόσαλ, ο οποίος ήταν και το φαβορί, κι έχασε το χρυσό στην τελευταία προσπάθεια.

Ο "χρυσός" Παραολυμπιονίκης της σφαιροβολίας προηγούνταν με 33.69μ, όμως ο Πολωνός στην τελευταία του βολή έφτασε τα 33.91μ.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Στίβεν Μίλερ με 31.93μ.

Ο Νίκος Γόνιος και ο Δημήτρης Ζησίδης κατέλαβαν την πέμπτη (27.26μ.) και έκτη (22.24μ.) θέση αντίστοιχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!