Αν και προηγήθηκε 2-1 κι έδειχνε φαβορί για τη νίκη, ο Πλατανιάς ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε πως η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του που δεχτηκε φθηνά γκολ από τους «πράσινους».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου:

«Δεν πιστεύω ότι η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο εάν η τύχη είναι ένας μικρός παράγοντας 5%, τον τελευταίο μήνα νομίζω ότι δεν είναι μαζί μας. Παίξαμε στα ίσα απέναντι στον Παναθηναϊκό και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στην πρώτη του ευκαιρία.

Δεν θυμάμαι να είχε φάσεις, δεν θυμάμαι να έπιασε πολλές φορές τη μπάλα ο τερματοφύλακάς μας, όμως δεχθήκαμε φθηνά κι εύκολα γκολ. Το πρώτο σε λάθος στο μισό του γηπέδου μας, το δεύτερο από κόρνερ και το τρίτο σε σέντρα σουτ που σχεδόν το βάλαμε μόνοι μας. Λυπάμαι για την προσπάθεια των παιδιών αλλά και για τον κόσμο που ήρθε ξανά για να μας στηρίξει.

Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική γραμμή της ομάδας. Παίξαμε ψηλά κι ανοικτά σε μεγάλη διάρκεια απέναντι στον Παναθηναϊκό και η άμυνά μας κινδύνεψε ελάχιστα εάν εξαιρέσουμε τις στημένες φάσεις. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν συγκυριακά και δεν έχουν καθαρή ευθύνη οι αμυντικοί. Στις λεπτομέρειες δεν σταθήκαμε καλά σε άμυνα και επίθεση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα γι’ αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε παραμονή Τζοβάρα, ακολουθεί και Καραμάνης!

Αθανασίου: «Έρχεται ο Νίστρουπ και τρέχουν τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό»

«103 χρόνια πίστης, αγώνα και υπερηφάνειας!»: Η γενέθλια ανάρτηση του Ατρομήτου!

Σπανός στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είμαι εδώ για τον Ατρόμητο» - Τι είπε για ανανεώσεις, μεταγραφές, γηπεδικό και αναδιάρθρωση

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»