Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ να σας ενημερώσουμε πως αυτή την εβδομάδα, θα έχουμε 2 Ελληνικές ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις στο Μαρκόπουλο! Η μια θα είναι την Παρασκευή 5/5/2017 και η άλλη το Σάββατο 6/5/2017. Λεπτομέρειες θα σας έχουμε την από την Πέμπτη και μετά.

Για να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα αλλά για να πάρετε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το ιπποδρομιακό προϊόν μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.horseraces.gr

Σήμερα Τετάρτη 3/5/2017 το ιπποδρομιακό κουπόνι παρουσιάζεται με 30 ιπποδρομίες και με τις ‘’γνωστές πια χώρες’’ Αγγλία, Ν. Αφρική και Γαλλία να συμμετέχουν σε αυτό! Τα φώτα της ημέρας πέφτουν στην Αγγλία σήμερα και στον περίφημο ιππόδρομο του ASCOT που νομίζουμε πως ακόμα και οι μη λάτρεις των ιπποδρομιών, αν μη τι άλλο έχουν ακούσει πράγματα ή έχουν δει εικόνες από αυτόν τον περίφημο ιππόδρομο!

Για τους βραδινούς τύπους τώρα μιας και η αναφορά μας στο ιπποδρομιακό στοίχημα αφορά τις 7 το απόγευμα και μετά, έχουμε προτάσεις από την Αγγλία και τον ιππόδρομο YARMOUTH. Ένα ιπποδρόμιο που είναι συνδεδεμένο με εκπλήξεις συνήθως!

Με κωδικό ιπποδρομίας 038 και ώρα έναρξης στις 21:20 η πρόταση μας είναι στο παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (δηλαδή να βρούμε τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσουν συνδυαστικά οι ίπποι με τους αριθμούς 6-2-4.

Με κωδικό ιπποδρομίας 040 και ώρα έναρξης στις 22:20 η πρόταση μας αφορά το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο της κούρσας) Επιλέγουμε για νικητή ίππο λοιπόν εδώ έναν εκ των αριθμών 3 και 2.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube