Πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας θέλουν στον ΠΑΟΚ να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με την πλευρά του Ρόμπερτ Μακ, τον οποίο επιθυμούν να κρατήσουν για πολλά χρόνια στο ρόστερ τους.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει 19 γκολ και μοιράσει 3 ασίστ σε 42 συμμετοχές.

Οι εμφανίσεις του 25χρονου άσου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από κάποιους ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι αναμένεται να τον τσεκάρουν εκ νέου στο Euro 2016.

Αυτό θέλουν να προλάβουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι - σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» - προσφέρουν στον διεθνή άσο διπλασιασμό στις αποδοχές του (τώρα παίρνει 350.000 ευρώ ετησίως) και νέο τριετές συμβόλαιο.

Από την πλευρά του, ο Μακ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος Τούμπας, όμως ο μάνατζέρ του φέρεται να αξιώνει συμβόλαιο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Αναμονή για τις επιστροφές των τραυματιών - Στο τέλος ο απολογισμός»

Νικολακόπουλος: «Η επιστροφή του Ταρέμι στα γκολ και η πέραση που έχει ο Πιρόλα στην Ιταλία»

ΑΕΚ: Επιστρέφει στις προπονήσεις και στρέφει το βλέμμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Το ερωτηματικό με Ρότα

Νέο δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Πιρόλα

Έξι ομάδες από Τουρκία και Ισπανία θέλουν τον Μορόν!

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις επιστροφές - Το πλάνο Λουτσέσκου ενόψει playoffs και τελικού Κυπέλλου

ΑΕΚ: Αγωνία για Ρότα, επιστρέφει ο Βάργκα – «Γεμίζουν» ξανά τα Σπάτα ενόψει playoffs

Ολυμπιακός: «Ελληνικός κορμός» στο προσκήνιο – Τα πλάνα για μεταγραφές, αποχωρήσεις και επιστροφές

Τσανάκας: «Έστειλε μήνυμα τίτλου ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του παίκτες που έφεραν το πρωτάθλημα του 2024»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.