Η Premier League προσπαθεί να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο επανεκκίνησης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, ωστόσο υπάρχουν ενστάσεις… εκ των έσω.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, παρότι η λίγκα ήθελε να οδεύσει ενωμένη προς την κατεύθυνση του restart, υπάρχουν μεγάλες ρωγμές ως προς τη συναίνεση.

Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν πως οι έξι τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας (Νόριτς, Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ, Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ και Μπράιτον) επιχειρούν να δημιουργήσουν εμπόδια για την επανεκκίνηση, προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό και την τεράστια απώλεια εσόδων που αυτός συνεπάγεται. Αντίθετα, τα τοπ κλαμπ της Premier League θέλουν εγγυήσεις πως θα υπάρξει υποβιβασμός τριών ομάδων!

Συνολικά, 13 κλαμπ έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της επανέναρξης και έξι κατά, ενώ ένας σύλλογος είναι αναποφάσιστος. Η Premier League θα χρειαστεί 14 ψήφους για να συνεχιστεί, με την 12η Ιουνίου να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για επανεκκίνηση αν όλα πάνε καλά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»