Η απόφαση για την υποβολή υποψηφιότητας ανάληψης αγώνων της τελικής φάσης του EURO 2020 ήταν ειλημμένη, αφού υπήρχε και το «πράσινο φως» από την ελληνική κυβέρνηση. Στη σημερινή (11/09) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, επρόκειτο να υπάρξει και η τελική έγκριση από τους συμβούλους.

Αυτό συνέβη και στη συνέχεια αποφασίστηκε να διενεργηθεί διαγωνισμός-πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή εταιρείας, που θα αναλάβει την εκπόνηση του φακέλου υποψηφιότητας. Αύριο (12/09) είναι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση ενδιαφέροντος από τις υποψήφιες χώρες.

Οι υποψηφιότητες για το EURO 2020 θα επικυρωθούν από την UEFA στο επόμενο Δ.Σ. της εκτελεστικής γραμματείας υπό τον Μισέλ Πλατινί στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας στις 19-20 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υποψήφιες χώρες πρέπει να καταθέσουν τον φάκελό τους μέχρι τον Απρίλιο του 2014.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κύκλωμα στοιχηματισμού: Δεν αποδεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Επιστολή και βίντεο του ΠΑΣ σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για τη διαιτησία Ασλανίδη!

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!