Σερί ορισμούς ο Τσακαλίδης, επιστροφή εξπρές για Ζαμπαλά, δεν χάνει ορισμό ο Τζήλος! Όσοι διαιτητές έχουν επιβεβαιωμένα κάνει λάθη κατά του Παναθηναϊκού, η ΚΕΔ τους «προστατεύει» με τιμωρίες-χάδια!

Ο ανεκδιήγητος φέτος, όπου και αν οριστηκε, Ζαμπαλάς (με λάθη στο Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός, με πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ και πέναλτι μαρς που δεν έδωσε υπέρ του Λεβαδειακού στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Κύπελλο), ετσιθελικά κάλεσε τον Τσακαλίδη στο Αγρίνιο να καταλογίσει πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού, με την ΚΕΔ να του καταλογίζει ότι έδωσε λάθος πλάνα στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Δύο αγωνιστικές εκτός (όσες έμεινε και ο Πολυχρόνης για μια… κίτρινη κάρτα στο ΑΕΚ-Πανσερραϊκός) και δύο σερί ορισμούς για να… καλύψει το χαμένο έδαφος! Το Σάββατο σφυρίζει το Ατρόμητος-ΟΦΗ και την Τετάρτη το Ολυμπιακός-Βόλος. Ένας διαιτητής που κανονικά έπρεπε να είχε μείνει εκτός πινάκων το καλοκαίρι, αλλά παραλίγο να τον κάνουν και διεθνή οι Λανουά και (κυρίως) ο Βάλερι!

Σερί ορισμούς και ο Τσακαλίδης που καταλόγισε το ανύπαρκτο πέναλτι στο Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός! Μια αγωνιστική εκτός και αν και έκανε δύο on field review στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός, η ΚΕΔ τον όρισε να διευθύνει την Κυριακή το Άρης-Λεβαδειακός και προφανώς όντας βέβαιη ότι θα τα πάει καλά (κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τις φετινές του διαιτησίες) τον όρισε να σφυρίξει ξανά τον Παναθηναϊκό (!) στο ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τουλάχιστον προκλητικό!

Όπως προκλητική ήταν και η επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τον Τζήλο στο Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης. Ο Λαρισαίος ρέφερι ήταν AVAR στο Βικελίδης όπου οι Γερμανοί αρνήθηκαν καταφανέστατο πέναλτι (σύμφωνα και με την ΚΕΔ) στον Γερεμέγεφ!

Ο Κουμπαράκης ως AVAR τα άκουσε επειδή δεν… βοήθησε να πάρει πέναλτι ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά ο Τζήλος σύμφωνα με τον Βάλερι δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο Χαριλάου, επειδή όπως είπε ο Ιταλός, δεν είχε χρόνο. Αλήθεια, στη φάση του γκολ του Άρη που προηγείται επιθετικό φάουλ στον Τσέριν, πάλι δεν είχε χρόνο ο Τζήλος, να δώσει πληροφορία στον Γερμανό VAR που όπως ειπε ο Λανουά, δεν θα ξανάρθει στην Ελλάδα;

Στα όρια της ασυλίας, η στάση της ΚΕΔ προς τους διαιτητές που έχουν κάνει λάθη κατά του Παναθηναϊκού φέτος!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φασόλης – Σπανέας: «Πρέπει να βρεθεί σχέδιο επιστροφής των Ελλήνων διαιτητών»

Βασάρας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές για πολλά χρόνια στην Ελλάδα»

Οι δημόσιες σχέσεις του Φωτιά που εξέθεσαν τον ίδιο αλλά κυρίως τον Σιδηρόπουλο και το «δικό μας παιδί»!

Διαιτησία: «Πειράματα» στη πλάτη του Παναθηναϊκού κάνει ο κ. Βάλερι!

Διαιτησία: Ο Μπέος που διαμορφώνει κλίμα ενόψει Παναθηναϊκού και η ΚΕΔ που δεν βλέπει πέναλτι υπέρ του Βόλου!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση κ. Λανουά!

Πέναλτι στον Γερεμέγεφ και επιθετικό φάουλ στον Τσέριν πριν το 1-1!

Απαράδεκτη η συμπεριφορά Κατοίκου, να του βγάλει… κόκκινη ο Λανουά και να τον στείλει στα «αποδυτήρια»!

«Ντου» Σπανού και επίθεση στον Μόσχου παρουσία Λανουά!

Θεοδωρίδης: «Λιγότερες ενοχλήσεις για Λανουά – Να βρεθεί προσωπικότητα για… Έλληνα αρχιδιαιτητή»