Τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση στον συνάδελφό τους Θανάση Τζήλο εκφράζουν οι Έλληνες διαιτητές με σχετική ανακοίνωση στην οποία κάνουν γνωστή –και επίσημα- την ομόφωνη απόφασή τους να απέχουν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες "μέχρι νεωτέρας".

Με την ανακοίνωση αυτή, επιβεβαιώνεται η είδηση που είχε μεταφέρει νωρίτερα στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς.

Η ανακοίνωση

Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου του Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράσταση στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας.

Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

Διαιτητές και βοηθοί 1ης κατηγορίας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»