Σε επιβεβαίωση των φημών πως η Σιένα θα αποσυρθεί από τη νέα σεζόν από το υψηλό επίπεδο προχώρησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, Εγκίντιο Μπιάνκι. Τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν από την υπεξαίρεση χρημάτων για την οποία κατηγορείται ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας Φερνάντο Μινούτσι, αναγκάζουν την ομάδα να αποχωρήσει όχι μόνο από την Ευρωλίγκα, αλλά και από την πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με σημερινή δήλωση, κάτι που σημαίνει πως η πρωταγωνίστρια και πρωταθλήτρια των τελευταίων χρόνων στην γειτονική χώρα, θα αρχίσει τη νέα της προσπάθεια από τις μικρές κατηγορίες, για να ξεπεράσει τα χρέη και μετά από χρόνια να επιστρέψει στο προσκήνιο. Έτσι, οι εν εξελίξει τελικοί του πρωταθλήματος με την Αρμάνι Μιλάνο, χαρακτηρίζονται ως κύκνειο άσμα της Σιένα, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε τα τελευταία χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs