Τις κρισιμότερες ώρες της ιστορίας του περνάει ο Εργοτέλης.

Όπως όλα δείχνουν, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ οδηγείται προς εκκαθάριση και αποχώρηση από την Football League, αφού δεν βρίσκονται οι οικονομικοί πόροι προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της.

Το βράδυ της Δευτέρας (11/1) θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, προκειμένου να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν να σωθεί ο σύλλογος.

Από τη στιγμή, πάντως, που οι βασικοί χρηματοδότες της ομάδας –και κυρίως ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Παπουτσάκης- αδυνατούν να συνεχίσουν να προσφέρουν και με δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν θέσει τελεσίγραφο για την ανεύρεση λύσης, το μέλλον μοιάζει αρκετά δυσοίωνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»