«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά. σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο όπου δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα και ίσως μερικά σουτ που χάσαμε μας έφεραν έναν μικρό εκνευρισμό. Χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στον Κόροιβο να πλησιάσει στο σκορ. Στο τέλος, όμως, ο Γιάνις Μπλουμς έβαλε δύο κρίσιμα καλάθια και μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Κόροιβο που έχει μια καλή και μαχητική ομάδα» είπε αρχικά ο «3D».

Ερωτηθείς για την απουσία των Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδη: «Σίγουρα η κάθε απουσία παίζει το ρόλο της. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα παιδιά που έπαιξαν μέσα προσπάθησαν για το καλύτερο. Περιμένουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες και προχωράμε όλοι μαζί».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες: «Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ξέρουμε πως αν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε όποια έδρα και αν αγωνίζεσαι θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να προδικάσουμε το οτιδήποτε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πετρίδης: «Ιδανικό περιβάλλον για τον Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός - Η επόμενη ημέρα στο ρόστερ μετά τον Αταμάν»

Αταμάν: «Ευχαριστώ τον αδερφικό λαό της Ελλάδας-Συνέβαλα στη φιλία με την Τουρκία»

Βούρκωσε ο Πίτερς στο αντίο του: «Θα είμαι Ολυμπιακός για μια ζωή»

Τίτλοι τέλους για Πίτερς και Ολυμπιακό-To συγκινητικό βίντεο αποχαιρετισμού

AS: «Αυτή είναι η ρήτρα που πληρώνει ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια για Μοντέρο»-Τι λέει για Σορτς

Ρέστα ο Παναθηναϊκός για Ομπράντοβιτς-Κρίσιμο το διήμερο που διανύουμε

Παπανικολάου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Μαγική σεζόν, ο Φουρνιέ μας απογείωσε - Θέλω να συνεχίσω να παίζω»

Πετρίδης: «Ιδιαίτερο και μοναδικό για τα ελληνικά δρώμενα το ''διαζύγιο'' Παναθηναϊκού με Αταμάν»

Μποζίκας: «Θα ήταν άδικο αυτή η ομάδα να μη μείνει στην ιστορία κερδίζοντας την Ευρωλίγκα»

Επίσημη η «βόμβα» Νικ Καλάθη στον ΠΑΟΚ!