Διαμαρτυρία στη Σούπερ Λίγκα στην οποία μιλάει για «δυσφημιστική εκστρατεία» εναντίον της μέσω του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού έκανε η Nova. Σε σχετική επιστολή της στη διοργανώτρια η συνδρομητική τηλεόραση τονίζει ότι η ΠΑΕ και ο τηλεοπτικός σταθμός χρησιμοποιούν «Μέσα που διαθέτουν και εκτοξεύουν αβάσιμες και αήθεις επιθέσεις» κατά της δημοσιογραφικής της πλατφόρμας.

Επίσης τονίζεται πως η αιτία των επιθέσεων απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι είναι η «κατ’ εξακολούθηση κλοπή των τηλεοπτικών στιγμιότυπων του πρωταθλήματος από το ΣΚΑΪ».

Κλείνοντας, ζητά την πρόνοια της Σούπερ Λίγκα προκειμένου να αποφευχθούν ατυχή συμβάντα απέναντι στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της Nova, ενώ τονίζει πως στην περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί θα θεωρήσει ηθικό αυτουργό τη διοίκηση του ΣΚΑΪ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει ν’ απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

ΑΕΚ: Τα στιγμιότυπα από το 2-0 της Κ19 με Παναιτωλικό

Γρηγορίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Εκεί θα βελτιώσουμε τον Άρη – Περιμένουμε ακόμα παιδιά που θα μας κάνουν καλύτερους»

Stoiximan Super League: Η απόφαση για την κεντρική διαχείριση

Νικολακόπουλος: «Η νίκη γίνεται συνήθεια για τον Ολυμπιακό»

Δεσύλλας: «Ο ρόλος του Τετέι ίσως καθιερωθεί – Θετικό πρόσημο για τον Παναθηναϊκό μετά από Αλμάτι και Βόλο»

Επίθεση των Fentagin: «Η διοίκηση διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο - Δεν έχει όραμα, πλάνο, φιλοδοξίες»

Κετσετζόγλου: «Γι' αυτό είναι σημαντικό για την ΑΕΚ το ματς με τον ΠΑΟΚ - Πάει για βασικός και στα δύο ντέρμπι ο Μάγερ»

Σταματέλος: «Εμφάνιση όπως ακριβώς την ήθελε ο Αλγουαθίλ - Ο Μπέιλι ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό»