Μια μεταγραφή ενός σέντερ φορ υψηλού επιπέδου φέρεται να παλεύει ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Ναουέλ Φερέιρα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά το πέρασμά του από τη Γαλατάσαραϊ.

O 33χρονος στράικερ έχει κάνει γεμάτη καριέρα. Είχε υπάρξει στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, μετακόμισε σε αυτές της Σαμπντόρια και έπαιξε στην πρώτη ομάδα του ιταλικού συλλόγου. Δύο χρόνια μετά πήρε μεταγραφή 13 εκατ. ευρώ στην Ίντερ, της οποίας αποτέλεσε αρχηγός για αρκετά χρόνια (219 συμμετοχές, 124 γκολ).

Αγωνίστηκε επίσης σε Παρί Σεν Ζερμέν (93 συμμετοχές, 38 γκολ) και Γαλατάσαραϊ (134 συμμετοχές, 77 γκολ), ενώ υπήρξε 8 φορές διεθνής με την Αργεντινή. Ένα εκπληκτικός «εκτελεστής», ο οποίος θεωρούνταν στους «νερατζούρι» ως ο επόμενος ηγέτης και ένα από τα μεγαλύτερα σέντερ φορ της εποχής του, χωρίς όμως στο τέλος να καταφέρει να δικαιώσει στον απόλυτο βαθμό της προσδοκίες.

Ένας ποδοσφαιριστής πάντως που απασχόλησε αρκετές φορές και για εξωγηπεδικά θέματα, κυρίως για τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του Γουάντα Νάρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube