Κυκλοφόρησε η φήμη το απόγευμα της Κυριακής ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Σάββα Γκέντσογλου και πως ο μεσοαμυντικός του Εργοτέλη θα αποτελέσει το πρώτο απόκτημα ενόψει Ιανουαρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη φημολογία ο παίκτης προγραμμάτιζε να πάρει τις… βαλίτσες του και να μεταβεί στην Αθήνα μετά τις γιορτές, ώστε να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, λόγω των υποχρεώσεων του Ντελβίν Εντινγκά με την Εθνική Κονγκό στο Κόπα Άφρικα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει έντεκα συμμετοχές στη φετινή Super League με την ομάδα του Ηρακλείου.

Ωστόσο, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα, τουλάχιστον για τη μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει. Επιπλέον οι Πειραιώτες έβγαλαν διαψεύσεις και για σενάρια, που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα για τους Ροζίτσκι, Ρολάντο (Πόρτο) και Μπρούνο Άλβες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»