Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Βραζιλιάνο μπακ της Μπαρτσελόνα, Αντριάνο, να έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από ομάδα της Seria A, προχώρησε ο ατζέντης του, Πάολο Αφόνσο.

Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ φημολογείται πως είχε καταθέσει ιταλικός σύλλογος για τον παίκτη, όμως απορρίφτηκε από το νέο προπονητή των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε.

Ωστόσο, ο ατζέντης του 29χρονου τόνισε πως η Ρόμα, η Ίντερ, η Νάπολι, η Μίλαν και η Γιουβέντους που «ψάχνονται» για τον Αντριάνο, αν καταθέσουν επίσημη πρόταση, θα την εξετάσουν με απόλυτη προσοχή, καθώς το μέλλον του παίκτη στη Βαρκελώνη παραμένει αβέβαιο και μια πιθανή μετακίνηση για άλλο σύλλογο φαντάζει πιθανή.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευθεία επίθεση Λαπόρτα σε Ρεάλ: «Ξερνάνε ψέματα, θέλουν να μας καταστρέψουν αλλά δεν θα το επιτρέψουμε»

Έκανε την έκπληξη η Μπούργος και απέκλεισε τη Χετάφε - Τα χρειάστηκε η Αθλέτικ λυγίζοντας δύσκολα την Ουρένσε

Σκέφτεσαι να ζητήσει δανεισμό από τη Ρεάλ ο Μασταντουόνο για να είναι στο Μουντιάλ

Η μεγάλη πρόκληση του Εμπαπέ στο τελευταίο ματς της Ρεάλ για το 2025!

Ο… δίδυμος του Σέρχιο Ράμος που αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα και έγινε viral!

Ατραξιόν για τους παίκτες της Ταλαβέρα ο Μπέλιγχαμ: Έβγαζαν φωτογραφίες πριν το ματς του Κυπέλλου!

Σόκαρε τη Βιγιαρεάλ η Σανταντέρ, ψυχρολουσία για Θέλτα & Σεβίλλη - Δύσκολες προκρίσεις Ρεάλ & Ατλέτικο

Πάγωσε τη Θέλτα και έδωσε προβάδισμα στην Αλμπαθέτε ο Μπετανκόρ

Λύγισε στο τέλος την ηρωική Γουαδαλαχάρα η Μπαρτσελόνα

Πρόβλημα με τις προσωρινές εξέδρες στην έδρα της Γκουανταλαχάρα, καθυστερεί η σέντρα με την Μπαρτσελόνα