Ξεκαθαρίζει ο Γκιγιόμ Ζιλέ…

Το πρωί της Κυριακής κυκλοφόρησαν δηλώσεις του πρώην μέσου του Ολυμπιακού στα Μέσα στην «Derniere Heure», μέρος των οποίων ήταν υποτιμητικές για τους «ερυθρόλευκους».

«Από αθλητικής άποψης ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές στην καριέρα μου. Ήμουν συχνά στον πάγκο για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ήταν πολύ περίεργο και με τους άλλους Βέλγους γελούσαμε», φέρεται να είπε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, με δήλωσή του διαψεύδει ότι αναφέρθηκε με υποτιμητικά λόγια στους Πειραιώτες και επισημαίνει ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Είπα στον Βέλγο δημοσιογράφο ότι ήταν η πιο δύσκολη σεζόν για μένα από αθλητικής πλευράς. Κι αυτό γιατί συνήθως έπαιζα σε όλα τα ματς στις προηγούμενες ομάδες στην καριέρα μου. Είπα επίσης ότι όντας, τρόπον τινά, μια κολόνα στα αποδυτήρια ως ένας από τους έμπειρους, με κράτησε ώστε να έχω κίνητρο. Με βοήθησε επίσης να έχω καλή διάθεση γιατί με βοήθησαν οι υπόλοιποι όταν ήμουν πεσμένος ψυχολογικά.

Ποτέ δε γέλασα στον πάγκο ούτε εγώ ούτε οι άλλοι παίκτες, αυτά είναι αηδίες. Είπα επίσης ότι μετά απ' αυτή τη δύσκολη σεζόν ήθελα να ξανακερδίσω τη χαρά του παιχνιδιού και του να είμαι στο χορτάρι κι αυτό είναι λογικό γιατί ξέρω ότι δεν μου έχει μείνει πολύς χρόνος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα έλεγα κάτι κακό για τον Ολυμπιακό ως σύλλογο.

Θα το επαναλάβω για μία ακόμη φορά, από τα βάθη της καρδιάς μου, ήταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Ακόμη κι αν η σεζόν ήταν δύσκολη και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, θα είμαι πάντα περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια, αυτά πιστεύω.

Σέβομαι απόλυτα και τη γνώμη του οποιουδήποτε σχετικά με την απόδοσή μου. Δηλαδή σέβομαι αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είμαι καλός παίκτης ή ότι δεν βοήθησα τον Ολυμπιακό και ότι είχα πολύ κακή σεζόν. Είναι μέρος της δουλειάς που κάνω. Όμως θέλω να είναι απολύτως βέβαιοι όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και οι οπαδοί του Ολυμπιακού ότι δεν μίλησα άσχημα για τον σύλλογο. Αυτό δεν το δέχομαι γιατί δεν ισχύει
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλικό μεγάλου συμβολισμού μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Ιωνικού

Γρηγορίου: «Δίνω τα εύσημα μου στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντέμης: Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπροστά, έτσι θέλει και ο Αλμέιδα - Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι τύχη, σημαίνει πίστη

Βοργιάς: «Αν δεν ερχόταν ο Γερμανός διαιτητής το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν θα τελείωνε ποτέ - Με εξέπληξε ο Αλμέιδα»

Ατομικό για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - Η απάντηση που έδωσε ήταν μεγάλη»

Οι πόνοι του Σάστρε πριν το 3-2 και το «πάμε» του Βιεϊρίνια: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση - Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»