Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν ορισμένα σενάρια περί εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου, Σβέτοζαρ Μιχάιλοβιτς, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα έχουν ακουστεί, λέγοντας πως είναι αδύνατο να αγοράσει κάποιος αυτή τη στιγμή τον Ερυθρό Αστέρα.

«Κανείς στον Ερυθρό Αστέρα δεν έχει ακούσει κάτι για ενδιαφέρον του Μαρινάκη για τον σύλλογο», είπε αρχικά ο Μιχάιλοβιτς και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να αγοράσει τον Ερυθρό Αστέρα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μια εταιρεία λαϊκής βάσης, η οποία ανήκει στα μέλη του συλλόγου. Στη θεωρία, οποιοσδήποτε είναι ικανός να επενδύσει στον σύλλογο με πολλούς τρόπους, όμως δεν θα μπορούσε να είναι ιδιοκτήτης -τουλάχιστον όχι μέχρι να αλλάξει ο νόμος για την ιδιωτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Οπότε, στην παρούσα φάση είναι χαμένος χρόνος να μιλάμε για το τι θα μπορούσε να συμβεί ''εάν...''», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το αν συζήτησε με τον Μαρινάκη για ένα τέτοιο σενάριο τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ολυμπιακού στο «Μαρακανά» για το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: «Δεν μου ανέφερε το παραμικρό».

Άφησε στο τέλος πάντως ένα μικρό «παράθυρο» ανοιχτό: «Αυτό παρόλα αυτά δεν σημαίνει τίποτα. Ο Σέρβος Πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να αλλάξει τον σχετικό νόμο, οπότε δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχει γόνιμο έδαφος για την εξαγορά ποδοσφαιρικών συλλόγων από υποψήφιους επενδυτές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα: Βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα στα χαρτιά οι Μαροκινοί

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!

Ο Μασούρας βάζει πλώρη για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στο σκοράρισμα!

Συζητά να γίνουν στο Μεξικό τα παιχνίδια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Ιράν

Στην εθνική ομάδα της Ρουάντα ο Σαχαμπό