Ο Νικολά Ανελκά πήγε το πρωί στο προπονητικό κέντρο των «baggies» και… συντετριμμένος από τον θάνατο του μάνατζέρ του, φανέρωσε στους ανθρώπους της ομάδας τις σκέψεις του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η απώλεια που βιώνει, φαίνεται πως τον έκανε να σκεφτεί και να πει πράγματα που δεν έπρεπε, αλλά στη Γουέστ Μπρομ, έδειξαν απόλυτη κατανόηση.

Μόλις ενημερώθηκαν και οι ίδιοι για τον θάνατο του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, του έδωσαν αμέσως άδεια για να ηρεμήσει και να ξεχάσει για λίγο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Έτσι, σίγουρα θα απουσιάσει από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Έβερτον, αλλά δεν τίθεται θέμα απόσυρσης του Νικολά Ανελκά από την ενεργό δράση. Άλλωστε, το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον σύλλογο έχει «τρέξει» μονάχα για 49 μέρες και έχει συνολική διάρκεια ενός έτους.

πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Φωτιά» στην κορυφή: Τα παιχνίδια των Σίτι και Άρσεναλ στην τελική ευθεία για τον τίτλο!

Η Άρσεναλ βάρεσε… κανόνι, ο Χάαλαντ έφερε τη Σίτι σε απόσταση βολής από την κορυφή!

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή