Μεγάλη επιχείρηση του τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον εντοπισμό δραστών κλοπής χρηματοκιβωτίου από κατάστημα εστίασης στην παραλία Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 8.500 ευρώ και οι δράστες το «σήκωσαν» και προσπάθησαν να «εξαφανιστούν».

Ωστόσο, οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ έδρασαν άμεσα και κατάφεραν εντός μικρού χρονικού διαστήματος να συλλάβουν τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και η μητέρα ενός από τους δράστες που ήταν ανήλικος. Η διάρρηξη έγινε σε επιχείρηση επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής στο Αίγιο.

Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη το χρηματοκιβώτιο που ήταν εγκατεστημένο – «ασφαλισμένο» με βίδες και περιείχε περίπου 8.500 ευρώ και έγγραφα. Παρόλα αυτά οι δράστες κατάφεραν να «ξηλώσουν» το χρηματοκιβώτιο και να φύγουν. Υπολόγιζαν όμως χωρίς την έγκαιρη δράση της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί πως στην περιοχή της Αιγιάλειας έχουν γίνει και άλλες παρόμοιες κλοπές χρηματοκιβωτίων.

Πηγή: Pelop.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρώπη πλήττεται από δεύτερο κύμα καύσωνα - Επιδείνωση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο

Ασανσέρ: Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή – Δεν θα δοθεί νέα παράταση

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Αίγιο: Το θρίλερ με την πυρίτιδα, το DNA στη σκανδάλη και τα νέα δεδομένα για το διπλό φονικό

Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, που νόμιζαν ότι ήταν απατεώνες - Βρέθηκε οπλοπολυβόλο στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Μία καταδίκη και δύο αθωώσεις για τη φωτιά στο Φίλυρο

Μαρινάκης: Από βδομάδα θα φανεί στην αντλία η μείωση της τιμής του πετρελαίου

Σπείρα «μαϊμού» αστυνομικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά - Έκαναν 29 απάτες με λεία 690.000 ευρώ

Κοτζίμα: Η «Μέκκα του τζιν» στην Ιαπωνία

Θάνατος 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων