Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα, στη Ρουμανία παραμένει για νοσηλεία ο πολυτραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος επέζησε από την πολύνεκρη τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα, στις 27 Iανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessPost.gr, ο 20χρονος φίλος του Δικεφάλου του Βορρά παραμένει διασωληνωμένος στην εξειδικευμένη μονάδα πολυτραυματιών του νοσοκομείου. Αρμόδιες πηγές εξηγούν ότι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, με τα σημάδια μια εβδομάδα μετά το τροχαίο να χαρακτηρίζονται ως «ενθαρρυντικά» από τους θεράποντες ιατρούς.

Μόλις αναρρώσει θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας

Πηγές από την ελληνική Πρεσβεία στη Ρουμανία αναφέρουν ότι ο νεαρός θα υποβληθει σε νέο γύρο εξετάσεων και σήμερα Τρίτη 3 Φεβρουαρίου και σημειώνουν, ότι, με το που δοθεί «πράσινο φως» από τους Ρουμάνους ιατρούς, τότε θα εκκινήσει η διαδικασία επαναπατρισμού του, με το αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγρότες - Τσιλιάς: Tη Δευτέρα βλέπω τρακτέρ να κατεβαίνουν ξανά στα Πράσινα φανάρια

Πλεύρης: Ανάκληση άδειας διαμονής για όσους λειτουργούν παράνομα τζαμιά στην Αθήνα

Παράταση μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε την έγκυο σύζυγό του

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στη Βούλα

Στη Βουλή αύριο Τετάρτη το νομοσχέδιο για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας - Τι περιλαμβάνει

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του πρώην αστυνομικού της Βουλής για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του

Σύλληψη 19χρονου για πυροβολισμούς σε σπίτι και αυτοκίνητο 34χρονου στο Ηράκλειο

«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου για τη Βιολάντα: «Δεν θα επιτρέψουμε νέα Τέμπη» - «Είναι κότα»

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά την επίθεση σε λάθος επιχείρηση

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.