Έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια γάμου ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα λι Φαρνές ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Στην ανακοίνωσή τους, η Ντέμπορα λι Φαρνές και ο Χιου Τζάκμαν κάνουν γνωστό πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με «ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη».

«Είχαμε την τύχη να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, γεμάτο αγάπη γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε, για να επιδιώξουμε την ατομική μας εξέλιξη», αναφέρουν οι δύο ηθοποιοί στην ανακοίνωσή τους που δημοσίευσε το People.

«Η οικογένεια μας ήταν και πάντα θα είναι η πρώτη προτεραιότητά μας. Προχωράμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη», σημειώνουν ακόμη και ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους, σε μια περίοδο που η οικογένειά τους θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο της σε αυτή «την αλλαγή για τη ζωή όλων μας». Αυτή, καταλήγουν, είναι η μοναδική δήλωση που θα κάνουν για το θέμα.

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα λι Φαρνές παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου του 1996 και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 23χρονο Όσκαρ και την 18χρονη Άβα. Γνωρίστηκαν το 1995, στα γυρίσματα της αυστραλιανής σειράς «Corelli» στην οποία έπαιζαν και γρήγορα ερωτεύτηκαν.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εμπορικό πλοίο τυλίχθηκε στις φλόγες στα ρουμανικά χωρικά ύδατα - Ερευνάται αν χτυπήθηκε από drone

Εθνική Τράπεζα-Allianz: Έπεσαν οι υπογραφές για το 30% της Allianz Ελλάδος - Από το 2027 η συνεργασία στο bancassurance

Κωνσταντινούπολη: 14χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία όταν πάτησε σε λακκούβα με νερό

Τραγωδία στην Πάτρα: Φοιτητής έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του

Δούκας: Στην Αθήνα απαντάμε με συγκεκριμένα μέτρα στήριξης

Μητσοτάκης: Δίκαιες και κοστολογημένες παρεμβάσεις για την ενέργεια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ρόδος - «Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή» λέει ο δήμαρχος του νησιού

Επίθεση σε δύο μαθητές έξω από εσπερινό λύκειο στην Αθήνα - Στο νοσοκομείο ένας 18χρονος

Κακοκαιρία: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες στη Ρόδο - Εικόνες καταστροφής σε Σκιάθο και Εύβοια

Στην αγχόνη 23χρονη στο Ιράν για ανάρτηση στα social media - «Γίνετε η φωνή μου»