Νορβηγός ρεπόρτερ έγραψε στο twitter ότι η ΑΕΚ είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο Νορβηγό στόπερ της Μιοντάλεν, Μάρκους Νακίμ.

Ο ίδιος ρεπόρτερ συμπλήρωσε στο ρεπορτάζ του πως υπάρχουν επαφές με την πλευρά του παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της πατρίδας του ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου.

Ο Νακίμ είναι βασικός στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Έχει ύψος 1,87, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βαλερένγκα, Βίκινγκ και Στρόμεν στην πρώτη κατηγορία της χώρας του, ενώ είναι τρεις φορές διεθνής με την ελπίδων της πατρίδας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»