Σε… σόου μετέτρεψε η Ζαλγκίρις την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια, καθώς τη συνέτριψε 98-64, με αποτέλεσμα να ανέβει στο 10-15 και να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για την οκτάδα.

Κορυφαίος των Λιθουανών ήταν ο Ουλάνοβας με 18 πόντους, ενώ ο Γουόλκαπ είχε 12. Από τους φιλοξενούμενους, που έπεσαν στο 6-19, ξεχώρισε ο Έρικσον με 13 πόντους.

Από νωρίς η Ζαλγκίρις είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης (17-10), ενώ στο τελευταίο τρίλεπτο έκανε ένα 8-0 για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο στο +15 (25-10). Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο το ματς, με τους Λιθουανούς να εκτοξεύουν τη διαφορά στο +26 (39-13), στο 15’. Στη συνέχεια, η Γκραν Κανάρια βελτιώθηκε επιθετικά, αλλά η ομάδα του Γιασικεβίτσιους διατηρούσε τη διαφορά της μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (46-27).

Η Ζαλγκίρις δεν έπαιρνε το πόδι από το… γκάζι ούτε στην τρίτη περίοδο, με την υπέρ της διαφορά να εκτοξεύεται στο +33 (63-30), στο 25’ και το τέλος να τη βρίσκει στο +32 (77-45). Ο… περίπατος των γηπεδούχων δεν σταμάτησε ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο, καθώς στο 34’’ ξέφυγε ακόμη και στο +41 (89-48), με τη νίκη να έρχεται με το τελικό 98-64.

Τα δεκάλεπτα: 25-10, 46-27, 77-45, 98-64



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»