Μια ακόμη μαγική εμφάνιση έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς οδηγώντας τους Μάβερικς σε άνετη νίκη με 137-123 επί των Ρόκετς μέσα στο Χιούστον στο ντέρμπι του Τέξας.

Ο 21χρονος Σλοβένος ήταν ασταμάτητος με 41 πόντους (6/8 βολές, 10/15 δίποντα, 5/14 τρίποντα), 10 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 34 λεπτά.

Εξαιρετικοί ήταν δίπλα του οι Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ με 31 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ και Κρίσταπς Πορζίνγκις με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε μεν 32 πόντους για τους Ρόκετς αλλά με μόλις 2/15 τρίποντα, ενώ είχε ακόμη 11 ασίστ, 9 ριμπάουντ αλλά και 6 λάθη. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 27 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ και ο Κλιντ Καπελά με 21 πόντους και 22 ριμπάουντ πάλεψαν αρκετά αλλά δίχως αποτέλεσμα.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση Κερ για Γιούρτσεβεν: «Τον θαυμάζω, είναι δυναμικός και εξαιρετικός πασέρ»

Θάντερ: 10η σερί νίκη με «οδηγό» Γκίλτζους-Αλεξάντερ και… παράσταση στη Νέα Υόρκη

«Τρένο» χωρίς φρένα οι Χοκς με 11η σερί νίκη απέναντι στους Μάβερικς

Λέικερς: 70 πόντοι από ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς σε βραδιά ρεκόρ απέναντι στους Ρόκετς

Διαφωνία μεταξύ Μπακς και Αντετοκούνμπο: Τα «ελάφια» ζητούν από τον Γιάννη να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο Καρούσο πήγε να κάνει τάπα με το... παπούτσι στο χέρι

Νοκ άουτ ο Έντουαρντς για αρκετές μέρες στους Τίμπεργουλβς-Κίνδυνος να μείνει εκτός βραβείων

Περίπατος για Νάγκετς με Μπράουν και «μαέστρο» Γιόκιτς απέναντι στους αποδεκατισμένους Σίξερς

Άνετο «διπλό» για τους Σπερς στο Σακραμέντο με ηγέτη τον Γουεμπανιάμα

Ο Ντούρεν «διέλυσε» τους Γουίζαρντς με 36άρα, σκιά ο τραυματισμός Κάνινγκχαμ