Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον του Μάλκομ στην Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» ανέφερε σε δημοσίευμά της πως ο 21χρονος Βραζιλιάνος θέλει να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» τον Ιανουάριο, έστω με δανεισμό, σε περίπτωση που δεν αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του.

Ο Μάλκομ, όμως, απάντησε σε αυτές τις φήμες την Πέμπτη με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δηλώνοντας χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και διατεθειμένος να μείνει στο «Καμπ Νου» και να παλέψει για μια θέση στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Σχετικά με όσα ακούγονται εδώ στη Ισπανία, θέλω να διευκρινίσω πως ήρθα στην Μπαρτσελόνα έχοντας πολλούς στόχους και αυτοί που με γνωρίζουν, ξέρουν πως αν έχω κάτι στο μυαλό μου θέλω να το καταφέρω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη της καριέρας μου και ξέω πως κάθε μέρα που περνάει, τα όνειρά μου κα οι στόχοι μου θα είναι πιο κοντά στο να πραγματοποιηθούν. Η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί στην πόλη. Όπως και να ‘χει, θα συνεχίσω να παλεύω για όλα όσα θέλω να πετύχω στην καριέρα μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτησή του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!

Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο - Εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Σοβαρές σκέψεις για Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!