Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό είναι ο Τάκης Φύσσας. Η επάνοδός του θεωρείται δεδομένη περίπου δεκάμισι μήνες μετά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι». Αυτή τη φορά ο πρώην διεθνής άσος θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου αντικαθιστώντας τον Γιάννη Σαμαρά.

Πρόκειται για μία ακόμη από τις πολλές αλλαγές που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό, από τον προπονητή μέχρι τον τεχνικό διευθυντή και πιθανότατα έπεται συνέχεια.

Ο Τάκης Φύσσας είχε αναλάβει καθήκοντα διευθυντή ποδοσφαίρου τον Αύγουστο του 2014 και αποχώρησε στις 3 Φεβρουαρίου του 2016 μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»