Στην κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, αναφέρθηκε ο διευθυντής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ντόρελ Σάντεσκ, μιλώντας στο Mega News.

Όπως δήλωσε, ο ένας εκ των τραυματιών φέρει πολλαπλά κατάγματα, ωστόσο η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό. Οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν υποστεί επιφανειακά τραύματα, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ η πορεία της υγείας τους χαρακτηρίζεται καλή.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε όλος ο απαραίτητος μηχανισμός, με στόχο την άμεση και καλύτερη δυνατή φροντίδα των τραυματιών, υπογραμμίζοντας πως η ιατρική ομάδα βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Μαραθώνιες συνομιλίες υπό το Κατάρ για μια συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Κεραμέως για Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές εργαζομένων

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσει η θερμοκρασία

Χανιά: Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε χωράφι στις Βουκολιές – Στο μικροσκόπιο δύο εξαφανίσεις γυναικών

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.