Τα πλέι οφ και το να μπει η ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση είναι ο στόχος του Ατρομήτου, σύμφωνα με τον Λουίτζι Τσέναμο.

Ο γκολκίπερ του Ατρομήτου μίλησε μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και αναφέρθηκε στο μέλλον των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες απέδειξαν τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το δείχνει σε κάθε ματς αυτό. Εμείς σε κάθε ματς παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς, αυτός είναι ο στόχος μας. Έγινε ένα ισορροπημένο ματς και το 0-0 είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε σε κάποιες περιπτώσεις να πετύχουμε γκολ, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει, αλλά να δεχθούμε κιόλας από τον Ολυμπιακό. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας και στα υπόλοιπα ματς. Ακολουθεί το ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη, που και το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας. Εμείς θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα πλέι οφ. Σημασία δεν έχει σε ποια θέση πας στα πλέι οφ, αλλά σε τι κατάσταση παίζεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο