Έναν από τους μεγαλύτερους «βραχνάδες» που την ταλαιπωρούσε μέχρι σήμερα έβγαλε από πάνω της η ΑΕΚ. Μετά την εκδίκαση των υποθέσεων Λοτζέσκι, Ματσιούλις και Αγγέλου (που έγινε χθες, Τρίτη) ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάνθηκε υπέρ της «Ένωσης» σε αυτές που εγκυμονούσαν κίνδυνο τιμωρίας της.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο πρόεδρος του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της διοργανώτριας, Φωτεινός Καλαφάτης, έκρινε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εξοφλήσει τους δυο παίκτες και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης δυο βαθμών.

Την ίδια ώρα αποδέχθηκε και τυπικά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έλληνα τεχνικό (με την ΚΑΕ να έχει αναγνωρίσει την οφειλή και τον ίδιο να έχει στείλει σχετική επιστολή στον ΕΣΑΚΕ) και την αθώωσε και σε αυτή την υπόθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

100 παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS έζησαν μοναδικές στιγμές στο ΣΕΦ με τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Γκίκας: «Όλα τα κακά της μοίρας έτυχαν σε εμάς, αυτό που έχει αλλάξει είναι η πίστη μας»

Αποκάλυψε την εντυπωσιακή νέα φανέλα του ο Παναθηναϊκός

Απάντηση Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αντί για ευχαριστώ, ειρωνεύεστε και από πάνω»

Η απάντηση της δικηγόρου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Κοινότοπα αναμενόμενη η διαστρέβλωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αποδείχθηκε ποιος λέει αλήθεια και εμφανίζεται και ποιος λέει ψέματα και κρύβεται»

O Μιλουτίνοφ μίλησε σε άπταιστα ελληνικά και έκλεψε την παράσταση στη βράβευση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

Γιαννακόπουλος: «Δήλωσα στο Δικαστήριο ότι δεν επιθυμώ την καταδίκη της ΚΑΕ Ολυμπιακός»

Αποκαλύφθηκε η τρίτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR για φέτος

Ηρακλής: Χωρίς Γουέαρ και Τσιακμά με Πέγια

TAGS: A.E.K.