Κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποφάσισε το CAS. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, έκανε δεκτή την προσφυγή των «πολιών» κατά της απόφασης διετούς αποκλεισμού που είχε επιβάλει η UEFA στους «πολίτες».

Ως γνωστό, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, είχε παραβιάσει τους κανονισμούς του Financial Fair Play και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, την είχε αποκλείσει από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για τις σεζόν 2020/21 και 2021/22. Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την προσφυγή και δικαιώθηκε, κάτι που σημαίνει πως μέσω της δεύτερης θέσης που έχει «κλειδώσει» στην Πρέμιερ Λιγκ, θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Παράλληλα το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, μείωσε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην αγγλική ομάδα για απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και μη επιμελούς συνεργασίας με τα αρμόδια όργανα της UEFA, στα 10 εκατομμύρια ευρώ, από τα 30 που είχαν επιβληθεί αρχικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία