Πρωτάθλημα 18 ομάδων θα είναι το φετινό της Football League, μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου.

Αρχικά η ΕΠΟ απέρριψε την έκδοση δελτίων σε 25 ποδοσφαιριστές, διότι τα τα παράβολα είχαν κατατεθεί μία ημέρα μετά από τη λήξη της προθεσμίας, θέτοντας ουσιαστικά τους νησιώτες εκτός πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος κατέθεσε έφεση στην οποία δικαιώθηκε από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας και πλέον θα συμμετάσχει κανονικά.

Μάλιστα, μέσω facebook κάλεσε τους φίλους του συλλόγου που ζουν στην πρωτεύουσα να σταθούν στο πλευρό των παικτών στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»