Με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας συνεχίζεται για 4η μέρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και την αιματηρή επίθεση εναντίον των δύο φίλων του, κατά το τυφλό οπαδικό χτύπημα που είχε παγώσει το πανελλήνιο, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που πρόκειται να εξεταστούν στις επόμενες δικάσιμους είναι η αδελφή του Άλκη και οι φίλοι του που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και δέχθηκαν επίθεση από τους 12 κατηγορούμενους.

Ο κύκλος της εξέτασης μαρτύρων άνοιξε προχθές (Τρίτη), με τις καταθέσεις των γονιών του 19χρονου, που μίλησαν για τον σύντομο βίο του αδικοχαμένου γιου τους, αναζητώντας απάντηση στο «γιατί» ο Άλκης τους έπεσε θύμα δολοφόνων. Πιο χαρακτηριστικές στιγμές της κατάθεσής τους ήταν, όταν ο πατέρας του Άλκη λύγισε επαναλαμβάνοντας τα τελευταία λόγια του γιου του (μη με χτυπάτε άλλο), ενώ η μητέρα του, σε μία κατάθεση που προκάλεσε συγκίνηση στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα, γύρισε προς το μέρος των 12 κατηγορουμένων φωνάζοντας «είμαι η μάνα του Άλκη. Κοιτάξτε με. Σηκώστε το κεφάλι».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στη Μαδρίτη ο πάπας Λέων - Στη «βαλίτσα του» κοινωνικά ζητήματα και μετανάστευση

Τραγωδία στη Δυτική Αυστραλία: Δύτης έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία

Τροχαίο ατύχημα στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο μητέρα και βρέφος μετά από σύγκρουση ΙΧ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος δράστης

Ανοίγει και άλλο η «βεντάλια» των μέτρων με ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος – Ποιους αφορούν

Μαρινάκης: Την Πέμπτη οι αλλαγές στην κυβέρνηση - Στερείται λογικής η ταύτιση Μητσοτάκη με Τσίπρα από Σαμάρα

Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπόρευση με Τσίπρα

Mea culpa από Κίεβο μετά το ελληνικό διάβημα για το ουκρανικό drone στη Λευκάδα – Ικανοποίηση στην Αθήνα

Το «παρών» του Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική που δεν αντέχει τα κενά

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ